OVER FLEX

Ons doel is om mensen te ondersteunen bij het voeren van betekenisvolle gesprekken die leiden tot inspiratie, groei en positieve verandering.

Met jarenlange ervaring in leidinggevende posities, realiseerden wij ons dat het soms een uitdaging kan zijn om tweezijdige gesprekken te voeren, waarin alle betrokkenen zich gehoord en begrepen voelen. Dit geldt op alle niveaus, van werknemers tot directie. Om deze drempel te verlagen en gesprekken toegankelijker te maken voor iedereen, hebben we de FLEX visuele gesprekskaartjes ontwikkeld. Bij FLEX Gesprekskaartjes geloven we in het belang van persoonlijke uitleg en presentatie. Daarom moedigen we aan om de kaartjes te introduceren in een gesprek en samen de kaartjes te selecteren die resonerend zijn. Dit opent de deur naar een tweezijdig gesprek waarin open vragen gesteld worden om inzichten te delen en doelen helder te krijgen. Hierbij is het van belang dat het gesprek door de medewerker wordt gevoerd en niet door de leidinggevende. Binnenkort verschijnt er ook een Engelstalige versie van de Flex Gesprekskaartjes.

30 +

Jaar ervaring

18000 +

Medewerkers

NIEUWS BRIEF

    Vanaf 1 oktober 2023 zal de gemeente Amsterdam dagelijks de Flex Gesprekskaartjes gaan gebruiken. Dit betekent dat c.a. 800 leidinggevenden en ruim 18.000 ambtenaren via de Flex Gesprekskaartjes hun gesprekken zullen voeren.